Θέρμανση / Ψύξη

Translations:

Η Xparity με το Home Automation δημιουργεί πλήρεις λύσεις αυτοματισμού θέρμανσης και ψύξης οι οποίες προσφέρουν άνεση, ευκολία και βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Θερμοστατικές ζώνες: Το σπίτι χωρίζεται σε θερμοστατικές ζώνες. Κάθε μία μπορεί να ελέγχεται χωριστά και να έχει ξεχωριστή θερμοκρασία. Με τον τρόπο αυτό μεγιστοποιείται η άνεση καθώς σε κάθε χώρο έχουμε την επιθυμητή θερμοκρασία αλλά και επιτυγχάνεται οικονομία καθώς κάθε χώρος θερμαίνεται ή ψύχεται αυτόνομα (π.χ. διαφορετικές οι ανάγκες θέρμανσης της κουζίνας και διαφορετικές ενός βορινού υπνοδωματίου).

Σενάρια: Ελέγξτε κεντρικά και έξυπνα τη θέρμανση δημιουργώντας προγραμματιζόμενα σενάρια θέρμανσης και ψύξης (πρωί, βράδυ, χειμώνας, καλοκαίρι, απουσία κλπ). Βάλτε τη θέρμανση και την ψύξη να συμμετέχει στα υπόλοιπα σενάρια αυτοματισμών (π.χ. ρυθμίζοντας τα φώτα και τα ρολά κατάλληλα για ένα ρομαντικό δείπνο μπορείτε ταυτόχρονα να θέτετε αυτόματα και τη θερμοκρασία στα επιθυμητά επίπεδα).

Απομακρυσμένος έλεγχος: Επιστρέφετε σπίτι σας μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα; Με το Xparity Home Automation ανοίξτε τον κλιματισμό στο σπίτι σας από το κινητό σας τηλέφωνο ένα τέταρτο πριν φτάσετε ώστε να σας περιμένει ένα δροσερό περιβάλλον. Αντίστοιχα ανοίξτε απομακρυσμένα τη θέρμανση στο σπίτι σας από το κινητό σας τηλέφωνο μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα. Γυρνάτε από τη δουλειά σας κουρασμένος και ιδρωμένος κι επιθυμείτε μόλις φτάσετε στο σπίτι σας ένα καυτό μπάνιο; Ανάψτε το θερμοσίφωνα απομακρυσμένα πριν φύγετε από το γραφείο σας και θα σας περιμένει ζεστό νερό μόλις γυρίσετε!

Υποστήριξη: Υποστηρίζονται όλα τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης (ενδοδαπέδια, fancoil, vrv, συσσωρευτές κλπ). Επιπλέον τα συστήματα μπορούν να συνεργάζονται μεταξύ τους ώστε να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Π.χ. σε μια εγκατάσταση όπου υπάρχει ενδοδαπέδια και σύστημα κλιματισμού, ο κλιματισμός μπορεί αυτόματα να βοηθά την ενδοδαπέδια (η οποία έχει μεγάλη αδράνεια) μέχρι η θερμοκρασία του χώρου να πλησιάσει την επιθυμητή και μετά αυτόματα να απενεργοποιείται.