Φωτογραφίες & Προσωπικά Video

Translations:

Οι φωτογραφίες και τα προσωπικά σας video είναι οι ψηφιακές σας αναμνήσεις και κάθε μέρα που περνάει η ζωή σας γεμίζει με όλο και περισσότερες από αυτές. Το Xparity Digital Entertainment σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία όσον αφορά τη διαχείριση αυτών των αναμνήσεων μετατρέποντας σε παιχνίδι το να δείτε, να οργανώσετε και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα προσωπικά σας video με τους φίλους και την οικογένειά σας. Με το Xparity Digital Entertainment μπορείτε να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας μέσα από την πιο σημαντική οθόνη του σπιτιού σας: την τηλεόραση.

Φωτογραφίες
Θέλετε να δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές σας; Στο παρελθόν κάτι τέτοιο ήταν μια μπελαλίδικη διαδικασία που απαιτούσε είτε να ψάχνετε τους σωρούς των άλμπουμ και των φωτογραφιών σας ή τα folders του υπολογιστή σας. Το Picture Library του Media PC όμως σας δίνει εύκολη πρόσβαση στις ψηφιακές σας φωτογραφίες από την άνεση του καναπέ σας και με τη βοήθεια του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ξαναζήσετε και να μοιραστείτε όλες σας τις αναμνήσεις είτε ανά θέμα είτε ανά ημερομηνία και να προσθέσετε σχόλια στην κάθε φωτογραφία ή ομάδα φωτογραφιών που θα σας βοηθά να τις θυμηθείτε.

Το Xparity Digital Entertainment όμως δε σταματά εδώ. Αναβαθμίζει και τη θέαση των φωτογραφιών σας επιτρέποντάς σας να τις βλέπετε μέσα από εντυπωσιακά slide-shows με εντυπωσιακά εφέ και πάντα μέσα από την υψηλή ευκρίνεια της τηλεόρασής σας. Και αν κάποιος φίλος σας εντυπωσιαστεί με το slide-show σας με το πάτημα ενός κουμπιού του το περνάτε σε ένα DVD για να το απολαύσει κι αυτός στο σπίτι του. Σας επιτρέπει επίσης να μετατρέψετε την τηλεόρασή σας σε ένα εντυπωσιακό πίνακα το θέμα του οποίου μπορεί να αλλάζει συνεχώς δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στο σαλόνι ή στο play room σας.

Τέλος το Xparity Digital Entertainment σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε ή να επιδιορθώσετε κάποιες από τις φωτογραφίες σας πάντα με το τηλεκοντρόλ και πάντα από την άνεση του καναπέ σας.

Προσωπικά Video
Με τη Video Library του Media PC όλες οι video αναμνήσεις σας βρίσκονται σε ένα σημείο – εύκολα προσβάσιμες. Το Media PC “κοιτά” μέσα στα προσωπικά σας video και βρίσκει μια αντιπροσωπευτική εικόνα την οποία χρησιμοποιεί ως μικρογραφία (thumbnail) διευκολύνοντάς σας να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Το Xparity Digital Entertainment σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε προσωπικά video υψηλής ευκρίνειας (high definition). Χρησιμοποιείστε το Media PC για να μοιραστείτε τις προσωπικές σας δημιουργίες υψηλής ευκρίνειας με την υπόλοιπη οικογένειά σας. Ποιος ξέρει; Ένας μελλοντικός σκηνοθέτης μπορεί να βρίσκεται ανάμεσά σας!