Τηλεόραση

Translations:

Κάθε εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας είναι ελλιπής χωρίς τηλεοπτικό πρόγραμμα. Στην Xparity το γνωρίζουμε αυτό καλά και μέσα από το Xparity Digital Entertainment σας προσφέρουμε μια μοναδική σε ποιότητα και χαρακτηριστικά εμπειρία τηλεόρασης.
Φανταστείτε να κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ σας για να απολαύσετε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο προγραμματίσατε να γράψετε διότι λείπατε σε ταξίδι. Φανταστείτε να μπορείτε να προγραμματίσετε την εγγραφή του ποδοσφαιρικού αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας από το κινητό σας τηλέφωνο ενώ απολαμβάνετε τις διακοπές σας. Με το Xparity Digital Entertainment οι δυνατότητες είναι απεριόριστες και πάντα έχετε κάποιο συναρπαστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα να απολαύσετε!
Επιπλέον, με το Xparity Digital Entertainment μπορείτε πλέον επισήμως να πετάξετε το VCR ή το DVD-R σας καθώς με το Media PC μπορείτε ψηφιακά να παρακολουθείτε, να κάνετε pause και να εγγράφετε ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα!!! Χτύπησε το τηλέφωνο ενώ παρακολουθείτε ζωντανά τον ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας; Κανένα πρόβλημα! Πατάτε pause και μόλις κλείσετε το τηλέφωνο πατάτε play και συνεχίζετε τη θέαση από εκεί που είχατε μείνει! Έχετε κάποιο ραντεβού και πρέπει να φύγετε από το σπίτι ενώ βλέπετε την αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά; Κανένα πρόβλημα! Πατάτε rec και το υπόλοιπο του προγράμματος θα αποθηκευτεί στον Home Server και θα σας περιμένει να το απολαύσετε όταν επιστρέψετε από όποιο δωμάτιο επιθυμείτε! Είστε στην εργασία σας ενώ προβάλεται το αγαπημένο σας ντοκιμαντέρ; Κανένα πρόβλημα! Προγραμματίζετε την εγγραφή του και αυτό θα σας περιμένει να το απολαύσετε όποτε επιθυμείτε. Και αν ξεχάσετε να προγραμματίσετε και βρίσκεστε μακριά από το σπίτι σας; Πάλι κανένα πρόβλημα! Κανονίζετε την εγγραφή από το κινητό σας τηλέφωνο!
Το Xparity Digital Entertainment σας επιτρέπει τέλος να κάψετε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε DVD. Απλά επιλέγετε την εκπομπή που θέλετε να γράψετε σε DVD, προσθέτετε ό,τι άλλο περιεχόμενο επιθυμείτε (προσωπικά video, μουσική ή φωτογραφίες) και το Media PC αναλαμβάνει τα υπόλοιπα!