Ταινίες

Translations:

Η θέαση ταινιών αποτελεί για τους περισσότερους τον σημαντικότερο τομέα οικιακής ψυχαγωγίας. Αντιλαμβανόμενη αυτό η Xparity προσφέρει μοναδικά εργαλεία για τη διαχείριση των ταινιών σας και εκπληκτικά προγράμματα αναπαραγωγής.

Ξεκινώντας από τα προγράμματα αναπαραγωγής των ταινιών σας η Xparity εκμεταλλευόμενη τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει το Media PC σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε εκπληκτική εικόνα μοναδικής ευκρίνειας και καθαρό πολυκάναλο ήχο τα οποία ξεπερνούν σε ποιότητα οποιαδήποτε αυτόνομη συσκευή DVD. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση μοναδικών αλγορίθμων βελτίωσης της εικόνας, αύξησης της ευκρίνειας, μείωσης του θορύβου και βελτιστοποίησης των χρωμάτων. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό αγγίζοντας και πολλές φορές ξεπερνώντας την κινηματογραφική εμπειρία.

Το Media PC σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να απολαύσετε σήμερα εικόνα υψηλής ευκρίνειας τόσο HD-DVD όσο και Blu-Ray!

Το Xparity Digital Entertainment όμως δε σταματά εδώ όσον αφορά τις ταινίες σας. Μέσα από μοναδικά και φιλικά προς το χρήστη εργαλεία σας δίνει τη δυνατότητα – πάντα με τη βοήθεια του τηλεκοντρόλ σας και πάντα από την άνεση του καναπέ σας – να οργανώσετε τις ταινίες σας και αυτόματα να κατεβάσετε πληροφορίες από το internet σχετικά με αυτές (υπόθεση, ηθοποιοί, σκηνοθέτης κλπ).

Η επιλογή και η θέαση μιας ταινίας γίνεται παιχνίδι. Απλά επιλέγετε την ταινία που επιθυμείτε, βλέπετε πληροφορίες σχετικά με αυτή, πατάτε watch και την απολαμβάνετε με την απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και ήχου που προσφέρει η Xparity! Η Xparity σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να θέσετε γονικούς περιορισμούς προστατεύοντας τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς σας από ακατάλληλο περιεχόμενο!

Και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς της ταινίας η Xparity σας το προσφέρει με το πάτημα ενός κουμπιού!

Τέλος πια η αναζήτηση στα DVD δισκάκια σας κάθε φορά που θέλετε να δείτε μια ταινία. Με τη βοήθεια του Xparity Digital Entertainment μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις ταινίες σας στο Media PC ώστε αυτές να σας είναι προσβάσιμες εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού!